Noutăţi

28 Mar 2012

La clasele a VIII-a se desfăşoară activităţi de orientare profesională. Părinţii elevilor consultă oferta educaţională de la Şcoala de Arte şi Meserii Codlea, vizitează împreună cu elevii şi cadrele didactice (profesor logoped, profesor psihopedagog, profesor educator) această unitate. In urma rezultatelor testelor aplicate la cabinetul de psihodiagnoză, psihodiagnosticianul consiliază părinţii cu privire la oportunităţile elevilor în ceea ce priveşte alegerea optimă a instituţiei de învăţământ unde urmează să înveţe copiii lor, după terminarea clasei a VIII-a (Şcoală profesională sau C.S.E.I. Braşov) în funcţie de aptitudinile, şi de capacităţile cognitive ale elevilor.

Din nou la școală!

14 Sep 2020

Pandemia de coronavirus a produs multe schimbări. Școala a suferit schimbări semnificative pentru a sprijini angajamentul față de sănătate, siguranță și bunăstare.

Școala va arăta diferit anul acesta, dar angajamentul nostru față de elevii noștri rămâne neclintit.

Vrem ca toate familiile să știe că sunt un partener valoros în educația copiilor lor și vom depune toate eforturile pentru a rămâne conectați pe tot parcursul anului.

Ne dorim să începem în siguranță anul școlar!

Structura anului școlar 2020-2021

10 Sep 2020

Anul şcolar 2020-2021 va avea 34 de săptămâni. Pentru elevi, noul an şcolar va începe în data de 14 septembrie 2020 și se încheie în data de 18 iunie 2021.  Anul școlar  se structurează pe două semestre, după cum urmează:

SEMESTRUL I

Notă: În perioada 26 octombrie 2020 – 1 noiembrie 2020, clasele din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar vor fi în vacanţă.

Vacanță intersemestrială:  30 ianuarie 2021 – 7 februarie 2021

SEMESTRUL AL II-LEA

Vacanţa de vară – 19 iunie 2021 – septembrie 2021

             În zilele libere prevăzute de lege nu se organizează cursuri.

Ghid pentru desfășurarea activităților ed ...

10 Sep 2020

Din nou împreună la școală! Un an școlar diferit, încercat de noi provocări și încărcat cu emoții. Pandemia de COVID-19 a afectat sistemele de educație și formare din întreaga lume, punând o presiune fără precedent asupra lor, aducând schimbări majore în felul în care învățăm, predăm, comunicăm și colaborăm.

În acest context inedit, Comisia Europeană recomandă statelor membre, ținând seama, în mod corespunzător, de principiul subsidiarității și în conformitate cu circumstanțele naționale, ca pentru redeschiderea instituțiilor de educație și formare să se țină cont de circumstanțele locale, regionale și naționale, privind evoluția pandemiei, iar activitățile de învățare și de predare față în față să se reia acolo unde se poate asigura siguranța cursanților și a personalului, inclusiv condiții sanitare și de igienă adecvate, asigurându-se totodată egalitatea de șanse.

GHID pentru desfășurarea activităților educaționale și terapeutic-recuperatorii în învățământul special și special integrat, pentru anul școlar 2020-2021 Descarcă

Sfârșit de an școlar 2019-2020

12 Jun 2020

Felicitări!

A mai trecut un an din parcursul vostru școlar!

A fost un an solicitant și provocator, dar împreună – profesori, copii, părinți – am reușit. Privim anul școlar ce a trecut ca fiind un an bun și ne îndreptăm privirea spre anul ce va urma, încrezători că va fi extraordinar. Amintiți-vă de momentele unice petrecute la școală, dar mai ales amintiți-vă că sunteți niște copii minunați!

*

Promoția 2020

11 Jun 2020

Ne luăm rămas bun de la o nouă generație de copii! Ați pătruns cu nesiguranță în minunata lume a educației și ați reușit să parcurgeți cu succes o etapă din viața voastră.

Dragi absolvenți,

de-a lungul anilor ne-am străuit să vă oferim dragoste, siguranță și încredere în forțele proprii. Tot ceea ce vă dorim este să fie frumos în viața voastră! Fie ca zâmbetul, inocența și încrederea să vă însoțească mereu! Ziua de ieri să fie amintire și cea de mâine promisiune. Astăzi, însă, bucurați-vă de ceea ce ați reușit și fiți mândri de voi!

„IMAGINE DIN SUFLETUL MEU” Descarcă albumul