Noutăţi

28 Mar 2012

La clasele a VIII-a se desfăşoară activităţi de orientare profesională. Părinţii elevilor consultă oferta educaţională de la Şcoala de Arte şi Meserii Codlea, vizitează împreună cu elevii şi cadrele didactice (profesor logoped, profesor psihopedagog, profesor educator) această unitate. In urma rezultatelor testelor aplicate la cabinetul de psihodiagnoză, psihodiagnosticianul consiliază părinţii cu privire la oportunităţile elevilor în ceea ce priveşte alegerea optimă a instituţiei de învăţământ unde urmează să înveţe copiii lor, după terminarea clasei a VIII-a (Şcoală profesională sau C.S.E.I. Braşov) în funcţie de aptitudinile, şi de capacităţile cognitive ale elevilor.

Promoția 2021

23 Jun 2021

Ne despărțim de școală, dar păstrăm în gândurile noastre amintirile frumoase și în suflete momentele unice petrecute împreună. Amintiți-vă cu drag de anii școlari și nu uitați că sunteți minunați!

 FELICITĂRI ABSOLVENȚILOR!

Promoția 2021

Rămas-bun an școlar 2020-2021!

23 Jun 2021

         Învățătura cere o muncă de fiecare moment; munciți câte puțin în fiecare zi.

Grigore Moisil

         

         Zilele de școală au trecut în zbor și am ajuns la finalul anului școlar. A fost un an solicitant, cu multe provocări, din care am reținut ceea ce este important pentru a face din anul care vine un an extraordinar.

         Ați explorat și învățat multe lucruri noi, v-ați jucat și ați mai crescut un pic. Felicitări pentru efortul depus în activitățile desfășurate pe tot parcursul acestui an școlar. Bucurați-vă de reușitele voastre și fiți mândri de voi!

        Să ne revedem veseli, încrezători și plini de entuziasm la început de toamnă!

VACANȚĂ MINUNATĂ, COPII!

Rezultatele concursului pentru ocuparea postu ...

09 Jun 2021

Rezultate concurs – vizualizează/descarcă documentul pdf

La mulți ani de Ziua Copilului!

01 Jun 2021

  Un copil poate învăța întotdeauna un adult trei lucruri: să fie fericit fără motiv, să fie întotdeauna ocupat cu ceva și să știe să ceară cu toată puterea ceea ce-și dorește. – Paulo Coelho

        Ziua Copilului este o zi de bucurie națională și se sărbătorește în fiecare an pe data de 1 Iunie. În această zi specială, să sărbătorim cu toții inocența și puritatea copiilor noștri. Să-i îmbrățișăm și să-i facem să se simtă prețioși, în orice fel putem, pentru că ei sunt cele mai mari comori ale noastre. 

        O zi minunată tuturor copiilor!

 

Anunț! Concurs pentru ocuparea funcției de ...

17 May 2021

     

    Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, cu sediul în orașul Brașov, strada 13 Decembrie nr. 125, judeţul Brașov, organizează concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de îngrijitoare ( 2 posturi ), conform H.G. nr. 286/23.03.2011.


 Concursul se va desfăşura astfel: 

Pentru participarea la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

      Candidaţii vor depune dosarele de participare la concurs în termen de 10 zile lucrătoare de la publicarea anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, până în 31.05.2021, ora 14.00, la sediul din str. 13 Decembrie, nr. 125, judeţul Brașov.

 

    Relaţii suplimentare la sediul unității școlare: strada 13 Decembrie  nr. 125, Brașov, telefon: 0268548138 , fax: 0268548138.