Noutăţi

28 Mar 2012

La clasele a VIII-a se desfăşoară activităţi de orientare profesională. Părinţii elevilor consultă oferta educaţională de la Şcoala de Arte şi Meserii Codlea, vizitează împreună cu elevii şi cadrele didactice (profesor logoped, profesor psihopedagog, profesor educator) această unitate. In urma rezultatelor testelor aplicate la cabinetul de psihodiagnoză, psihodiagnosticianul consiliază părinţii cu privire la oportunităţile elevilor în ceea ce priveşte alegerea optimă a instituţiei de învăţământ unde urmează să înveţe copiii lor, după terminarea clasei a VIII-a (Şcoală profesională sau C.S.E.I. Braşov) în funcţie de aptitudinile, şi de capacităţile cognitive ale elevilor.

Raportul procedurii pentru serviciile de cate ...

Anunț! Concurs pentru ocuparea postului de ...

02 Apr 2021

       Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, cu sediul în orașul Brașov, strada 13 Decembrie nr. 125, judeţul Brașov, organizează concursul pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de îngrijitoare ( 2 posturi ), conform H.G. nr. 286/23.03.2011.


 Concursul se va desfăşura astfel: 

Pentru participarea la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

      Candidaţii vor depune dosarele de participare la concurs în termen de 10 zile lucrătoare de la publicarea anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, până în 7.04.2021, ora 14.00, la sediul din str. 13 Decembrie, nr. 125, judeţul Brașov.

 

    Relaţii suplimentare la sediul unității școlare: strada 13 Decembrie  nr. 125, Brașov, telefon: 0268548138 , fax: 0268548138.

 

Ziua Internațională a Conștientizării Aut ...

02 Apr 2021

        Adunarea Generală a Națiunilor Unite a declarat ziua de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, pentru a evidenția necesitatea de a ajuta la îmbunătățirea calității vieții celor cu autism, astfel încât să poată duce o viață completă și semnificativă ca parte integrantă a societății.  Această zi este marcată în întreaga lume prin evenimente și activități educaționale ce au ca scop creșterea înțelegerii și acceptării persoanelor cu autism.

Sărbătorim diversitatea!

Promovăm bunătatea!

Susținem drepturile și bunăstarea persoanelor cu autism!  

Solicitare documente pentru serviciile de cat ...

30 Mar 2021

Solicitare documente pentru servicii de catering vizualizează document pdf.

Informații utile despre vaccinare

18 Mar 2021

IMPORTANȚA VACCINĂRII ANTICOVID-19
Informații utile pentru părinți și cadre didactice

See the source image

              Salvați Copiii România, în colaborare cu Societatea Română pentru Strategii de Vaccinare și Promovare a  Sănătății și Ministerul Educației și Cercetării, a pus la dispoziție o broșură informativă pentru cadre didactice și părinți, cu întrebări și răspunsuri pe tema vaccinării, care respectă reperele științifice ale Organizației Mondiale a Sănătății. Conținutul a fost elaborat în colaborare cu microbiologi și epidemiologi din România și avizat de domnul Ministru Sorin Câmpeanu.

Broșura Vaccinare COVID19 – MEN – Salvați Copiii – 2021