Noutăţi

28 Mar 2012

La clasele a VIII-a se desfăşoară activităţi de orientare profesională. Părinţii elevilor consultă oferta educaţională de la Şcoala de Arte şi Meserii Codlea, vizitează împreună cu elevii şi cadrele didactice (profesor logoped, profesor psihopedagog, profesor educator) această unitate. In urma rezultatelor testelor aplicate la cabinetul de psihodiagnoză, psihodiagnosticianul consiliază părinţii cu privire la oportunităţile elevilor în ceea ce priveşte alegerea optimă a instituţiei de învăţământ unde urmează să înveţe copiii lor, după terminarea clasei a VIII-a (Şcoală profesională sau C.S.E.I. Braşov) în funcţie de aptitudinile, şi de capacităţile cognitive ale elevilor.

Sărbători fericite și vacanță minunată!

22 Dec 2021

CAMPANII SOCIALE

24 Nov 2021

Gesturi mici care aduc bucurie neprețuită


A oferi o îmbrățișare sinceră, o mână strânsă și câteva cuvinte de încurajare sau laudă, pot însemna foarte mult. Poate chiar însenina ziua unei persoane. Gesturile mici făcute din suflet te îmbogățesc pe tine în primul rând, iar mai apoi, alină inimile celorlalți.

Bucuria de a dărui este infinită când nu vine cu așteptări. Așadar, dacă și tu vrei să oferi fără a aștepta ceva în schimb, iată o mică listă cu faptele pe care le poți oferi, în preajma sărbătorilor de iarnă, sau ori de câte ori dorești să faci un gest frumos: dăruiește  din timpul tău oamenilor dragi sau celor care au nevoie; zâmbește; dăruiește cuvinte valorizante, încurajări și complimente sincere.


 


„BUCURIA DE A DĂRUI”descarcă/vizualizează document pdf.


„SCRISOARE CĂTRE MOȘ CRĂCIUN”– descarcă/vizualizează document pdf.


 

SITUAȚIA VACCINĂRII PERSONALULUI

01 Nov 2021

SITUAȚIA VACCINĂRII PERSONALULUI CU CEL PUȚIN O DOZĂ DE VACCIN ANTICOVID LA DATA DE 5 NOIEMBRIE 2021

 


NUMĂRUL TOTAL AL PERSOANELOR VACCINATE (PERSONAL DIDACTIC, PERSONAL DIDACTIC AUXILIAR ȘI NEDIDACTIC): 88 persoane  din 137


PROCENTUL PERSOANELOR VACCINATE DIN CENTRUL ȘCOLAR PENTRU EDUCAȚIE INCLUZIVĂ BRAȘOV:  64,23%


 

See the source image

Un nou an școlar!

21 Sep 2021

 

Structura anului școlar 2021-2022

14 Sep 2021

Anul şcolar 2021-2022 începe pentru elevi luni, 13 septembrie 2021, şi se încheie pe 11 iunie 2022. Are 34 de săptămâni și este împărţit în două semestre. Primul semestru este scurt, de doar 14 săptămâni de cursuri, în timp ce al doilea semestru începe în 10 ianuarie și are 20 de săptămâni de cursuri.

SEMESTRUL I

SEMESTRUL AL II-LEA

Programul naţional „Şcoala Altfel” se va desfășura în perioada 8 – 14 aprilie 2022.

Notă:  În zilele libere prevăzute de lege nu se organizează cursuri.  Unităţile de învăţământ şi inspectoratele şcolare vor marca prin manifestări specifice ziua de 5 octombrie – Ziua internaţională a educaţiei, ziua de 5 iunie – Ziua învăţătorului şi 1 Iunie – Ziua copilului, conform planificărilor existente la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ preuniversitar.