Noutăţi

28 Mar 2012

La clasele a VIII-a se desfăşoară activităţi de orientare profesională. Părinţii elevilor consultă oferta educaţională de la Şcoala de Arte şi Meserii Codlea, vizitează împreună cu elevii şi cadrele didactice (profesor logoped, profesor psihopedagog, profesor educator) această unitate. In urma rezultatelor testelor aplicate la cabinetul de psihodiagnoză, psihodiagnosticianul consiliază părinţii cu privire la oportunităţile elevilor în ceea ce priveşte alegerea optimă a instituţiei de învăţământ unde urmează să înveţe copiii lor, după terminarea clasei a VIII-a (Şcoală profesională sau C.S.E.I. Braşov) în funcţie de aptitudinile, şi de capacităţile cognitive ale elevilor.

Un nou an școlar!

21 Sep 2021

 

Structura anului școlar 2021-2022

14 Sep 2021

Anul şcolar 2021-2022 începe pentru elevi luni, 13 septembrie 2021, şi se încheie pe 11 iunie 2022. Are 34 de săptămâni și este împărţit în două semestre. Primul semestru este scurt, de doar 14 săptămâni de cursuri, în timp ce al doilea semestru începe în 10 ianuarie și are 20 de săptămâni de cursuri.

SEMESTRUL I

SEMESTRUL AL II-LEA

Programul naţional „Şcoala Altfel” se va desfășura în perioada 8 – 14 aprilie 2022.

Notă:  În zilele libere prevăzute de lege nu se organizează cursuri.  Unităţile de învăţământ şi inspectoratele şcolare vor marca prin manifestări specifice ziua de 5 octombrie – Ziua internaţională a educaţiei, ziua de 5 iunie – Ziua învăţătorului şi 1 Iunie – Ziua copilului, conform planificărilor existente la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ preuniversitar.  

 

 

Promoția 2021

23 Jun 2021

Ne despărțim de școală, dar păstrăm în gândurile noastre amintirile frumoase și în suflete momentele unice petrecute împreună. Amintiți-vă cu drag de anii școlari și nu uitați că sunteți minunați!

 FELICITĂRI ABSOLVENȚILOR!

Promoția 2021

Rămas-bun an școlar 2020-2021!

23 Jun 2021

         Învățătura cere o muncă de fiecare moment; munciți câte puțin în fiecare zi.

Grigore Moisil

         

         Zilele de școală au trecut în zbor și am ajuns la finalul anului școlar. A fost un an solicitant, cu multe provocări, din care am reținut ceea ce este important pentru a face din anul care vine un an extraordinar.

         Ați explorat și învățat multe lucruri noi, v-ați jucat și ați mai crescut un pic. Felicitări pentru efortul depus în activitățile desfășurate pe tot parcursul acestui an școlar. Bucurați-vă de reușitele voastre și fiți mândri de voi!

        Să ne revedem veseli, încrezători și plini de entuziasm la început de toamnă!

VACANȚĂ MINUNATĂ, COPII!

Rezultatele concursului pentru ocuparea postu ...

09 Jun 2021

Rezultate concurs – vizualizează/descarcă documentul pdf