Noutăţi

28 Mar 2012

La clasele a VIII-a se desfăşoară activităţi de orientare profesională. Părinţii elevilor consultă oferta educaţională de la Şcoala de Arte şi Meserii Codlea, vizitează împreună cu elevii şi cadrele didactice (profesor logoped, profesor psihopedagog, profesor educator) această unitate. In urma rezultatelor testelor aplicate la cabinetul de psihodiagnoză, psihodiagnosticianul consiliază părinţii cu privire la oportunităţile elevilor în ceea ce priveşte alegerea optimă a instituţiei de învăţământ unde urmează să înveţe copiii lor, după terminarea clasei a VIII-a (Şcoală profesională sau C.S.E.I. Braşov) în funcţie de aptitudinile, şi de capacităţile cognitive ale elevilor.

Sărbători fericite!

22 Dec 2020

 

Dulce amăgire,

Zile rupte parcă dintr-o povestire,

O lume-n alb strălucitor.

Fulgii cad încet din râsul unui nor,

Pe geamul înghețat, pictură cristalină,

Tablou cu flori de gheață fină….

E frig, dar ce frumos!

Ne încălzim cu un colind voios.

În suflete-i căldură, în jur o frumusețe

Și clinchete de sănii cu ritmuri prea răzlețe,

E un peisaj de iarnă cu brad împodobit,

E un Crăciun cu daruri de-mpărțit,

Iar noi datori rămânem în pace să-l primim,

Și liniște, iubire la toți să împărțim!

 

VĂ DORIM UN CRĂCIUN PLIN DE BUCURIE ȘI UN AN NOU CU SĂNĂTATE!

3 Decembrie. Ziua Internațională a persoane ...

03 Dec 2020

Respectarea anuală a Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități a fost proclamată în 1992 prin rezoluția 47/3 a Adunării Generale a Națiunilor Unite. Acesta își propune să promoveze drepturile și bunăstarea persoanelor cu dizabilități în toate sferele societății și dezvoltării și să sporească gradul de conștientizare a situației persoanelor cu dizabilități în toate aspectele vieții politice, sociale, economice și culturale.

Sărbătorită la 3 decembrie în întreaga lume, această zi mobilizează sprijin pentru problemele critice legate de incluziunea persoanelor cu dizabilități, promovează sensibilizarea cu privire la problemele pesoanelor cu dizabilități și atrage atenția asupra beneficiilor unei societăți incluzive și accesibile pentru toți.

1 Decembrie – „Te iubesc, România m ...

23 Nov 2020

Program de consiliere

18 Nov 2020


Din nou la școală!

14 Sep 2020

Pandemia de coronavirus a produs multe schimbări. Școala a suferit schimbări semnificative pentru a sprijini angajamentul față de sănătate, siguranță și bunăstare.

Școala va arăta diferit anul acesta, dar angajamentul nostru față de elevii noștri rămâne neclintit.

Vrem ca toate familiile să știe că sunt un partener valoros în educația copiilor lor și vom depune toate eforturile pentru a rămâne conectați pe tot parcursul anului.

Ne dorim să începem în siguranță anul școlar!

Bine ați venit! Început de an școlar.Descarcă
La școală. Cum procedăm?Descarcă