Noutăţi

28 Mar 2012

La clasele a VIII-a se desfăşoară activităţi de orientare profesională. Părinţii elevilor consultă oferta educaţională de la Şcoala de Arte şi Meserii Codlea, vizitează împreună cu elevii şi cadrele didactice (profesor logoped, profesor psihopedagog, profesor educator) această unitate. In urma rezultatelor testelor aplicate la cabinetul de psihodiagnoză, psihodiagnosticianul consiliază părinţii cu privire la oportunităţile elevilor în ceea ce priveşte alegerea optimă a instituţiei de învăţământ unde urmează să înveţe copiii lor, după terminarea clasei a VIII-a (Şcoală profesională sau C.S.E.I. Braşov) în funcţie de aptitudinile, şi de capacităţile cognitive ale elevilor.

Un nou început!

10 Sep 2023

 

Dragi copii, stimați părinți și iubiți profesori,

 

Sunetul clopoțelului răsună din nou, luni, 11 septembrie 2023, iar porțile Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Brașov se deschid larg pentru ca elevii să îmbrățișeze un nou an școlar. Dorim copiilor experiențe plăcute și pline de reușite, părinților răbdare și înțelegere, iar profesorilor înțelepciune, empatie și putere de muncă. Sperăm ca anul școlar 2023-2024 să creeze oportunități de dezvoltare și să ofere învățăceilor doar rezultate bune și excelente.

Așadar, să plecăm la drum împreună, uniți și îngăduitori unii cu ceilalți.

 

Mult succes tuturor!

Calendarul anului școlar 2023/2024

10 Sep 2023

Calendarul anului școlar 2023-2024 a fost aprobat de Ministerul Educației pe data de 9 martie 2023, iar organizarea acestuia este pe 5 module/intervale de cursuri, la fel ca anul școlar anterior. 

Anul școlar 2023-2024 are o durată de 36 de săptămâni de cursuri.

„Școala altfel” și „Săptămâna verde” se vor desfășura în perioada 11 septembrie 2023 – 26 aprilie 2024, în intervale de câte 5 zile consecutive lucrătoare, la decizia școlii, în module diferite.

 

Anul școlar 2023—2024 este structurat astfel:

 

Sărbătorim sfârșitul anului școlar 2022- ...

15 Jun 2023

 

Vă felicităm, dragi copii!

 

Am mai străbătut și încheiat împreună încă un an școlar. Au zburat neobservate zilele în care am urmărit să ne atingem obiectivele, să ne dezvoltăm și să ne autodepășim. Am putut experimenta momente  deosebite, dar și dificile câteodată, și ne-am putut bucura de succesele voastre obținute cu perseverență, muncă și priceperi.

Ne luăm rămas bun pentru „o clipă” și cu emoții deschidem larg porțile vacanței de vară. Vă mulțumim pentru toate zâmbetele curate pe care ni le-ați oferit în acest an.

O vacanță cu zile însorite, experiențe noi și surprize plăcute!

 

Vacanță frumoasă!

 

Felicitări absolvenților! 2023

15 Jun 2023

„Începe prin a FACE ce e necesar
Apoi fă ceea ce este posibil
Apoi ai să-ți dai seama că:
Deja faci ceea ce credeai că e imposibil”

Francisc de Assisi

 

Clasa a X-a A


Dragă copil minunat,
Să ai o viață frumoasă, cu povești calde și multe momente de fericire!
Felicitări pentru absolvire! Cu drag, ale tale doamne, Danăilă Georgiana și Pintilie Gianina

„Povestea scrisă de noi” – vizualizează/descarcă prezentarea pdf.

 

 

Clasa a X-a B


Absolvenții clasei a X a B, de la CSEI Brașov, împreună cu doamna profesor diriginte Daniela Vajda și profesor-educator Mariana Roman, urează tuturor mult noroc și succes.

„Spre viitor, împreună” 2013-2023 – vizualizează/ descarcă prezentarea pdf.

 


 

Reprogramarea inspecției speciale la clasă

07 Jun 2023

 Reprogramarea inspecției speciale  vizualizeză/descarcă documentul